Vidalı kompresör tamiri Options
Vidalı kompresör tamiri Options
Blog Article
Aşırı Isınma: Vidalı kompresörlerin aşırı ısınması, performans kaybına ve ciddi hasarlara yol açabilir. Aşırı ısınmanın yaygın belirtileri arasında çalışma sırasında yüksek sıcaklıklar ve kompresörün otomatik olarak durması yer alır.
Gazlı idea kurutucuların kullanımı; basınçlı hava tesisatının binanın dışından geçtiği ve kışın ortam sıcaklığının 3 ºC’nin altında olduğu durumlarda sakıncalı ve yetersiz kalabilmektedir. Şöyle ki; soğutuculu kurutucu ile +3 ºC basınçlı çiğlenme sıcaklığında elde edilmiş hava, kullanım noktasına iletilene kadar karşılaşacağı daha düşük ortam sıcaklıklarında yeniden kondens bırakabilir, oluşacak su donarak sisteme zarar bile verebilir.
Aylık, three’er aylık ve yıllık bakım periyotlarına dahil olan çalışmalar oldukça kapsamlıdır.
Artworkık desteklemediğimiz bir tarayıcıyı kullanıyorsunuz. World wide web sitemizi ziyaret etmeye devam etmek için lütfen aşağıdaki desteklenen tarayıcılardan birini seçin.
Enerji tasarrufu sağlayan soğutma sistemi teknolojileri Şunlardan faydalanarak çalışgentlemanızın ilk anından itibaren enerji tasarrufunuzu en üst düzeye çıkarın:
Havadan havaya ve havadan soğutucu gaza ısı değişimi sağlayan çift kademeli eşanjör sistemi ile tasarruf sağlar.
Kompresör bakımı ve tamiri gibi hususlarda yeterlilik sahibi olmayanların iş makinesini motor ve dinamik kısımlarını açması, incelemesi ya da tamir etmeye çalışması hem can güvenliği açısından tehlikeli hem de iş yeri kuralları kapsamında yasaktır.
Benzin veya dizel yakıtlarından aldığı enerjiyle faaliyet gösteren motorlu ekipmanlar, get started/cease düğmesi kullanılarak kapalı konuma getirilir.
Türkiye’nin tüm illerine ulaştırılan kompresör servisi hizmetleri hem işletmenizdeki teknik unsurların desteklenmesini hem de üretim ekipmanlarının sağlıklı bir şekilde çalışmasına imkân oluşturur.
Ayrıca panel filtre, seperatör, emiş grubu tamir takımı ve daha fazla bilgi vida rulman tamir takımı gibi parçalarda değişim gerekiyorsa sorun meydana gelen ya da ilerleyen zamanlarda trouble oluşturacak parçaların değişimleri yapılır.
Vidalı kompresörlerde yapılan periyodik bakımlar sırasında ilk olarak yağ seviyesi, yağ filtresi ve burayı kontrol edin hava filtresi gibi parçaların değişimi yapılır. Yağ seviyesi azalmış ise takviye edilir ve gerekirse tüm yağ değiştirilebilir.
Aklınızdaki soru işaretlerini gidermek advertına, kompresör bakımında dikkat edilmesi Vidalı kompresör tamiri gerekenler şu şekilde incelenebilir:
Segmanların aşınmasını takiben silindirin çizilmesi ve silindirden kopabilecek parçaların piston burada ve biyel kollarına zarar vermeleri, krank rulmanlarının bozulmasına ve kırılan biyel kolu sebebiyle gövdenin kırılmasına veya çatlamasına sebep olabilmektedir. Sonuç olarak makinenin bozulması ve atıl hale dönüşmesi kaçınılmaz olmaktadır.
Düzenli Bakım: Kompresörlerin genellikle yıllık web sitesi veya saatlik bakım gereksinimleri vardır. Üretici tarafından belirtilen periyodik bakım zamanlarına uygun olarak düzenli bakım yapılmalıdır.